Hairextensions

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van hairextensions met nanorings. Nano rings zijn nog kleiner dan microrings waardoor de minder snel zichtbaar zijn. De hairextesions die wij gebruiken zijn plukjes van 1 gram.

 

De hairextensions moeten na ongeveer 3 maanden eruit gehaald worden. Het voordeel van dat de hairextensios gezet worden met nanorings is dat je ze kan herplaatsen. Dit betekend dus ook dat je niet elke 3 maanden ander haar hoeft te halen, zoals met wax extensions. Wel moet je het haar goed verzorgen wil je het nog een keer kunnen gebruiken. Het haar blijft dan ook het mooiste als je het na het wassen altijd even gaat fohnen.

 

Het haar wat wij hiervoor gebruiken is indian remy hair. Dit betekend dat alle haarschubben dezelfde kant op staan waardoor je minder snel last hebt van knopen in je haar. Het is 100% echt haar dus je kan het haar gewoon föhnen, krullen en stylen.

 

 

Wij adviseren het volgende:

  • Volume behandeling: 50 tot 80 gram
  • Verlening dun haar: 100 tot 150 gram
  • Verlening dik haar: 150 tot 200 gram
Hairextensions - Nanorings Prijs per plukje (1 gram)
45cm € 2,20
50cm € 2,25
55cm € 2,35
60cm € 2,45
65cm € 2,55
70cm € 2,60
75cm € 2,75
80cm € 2,80
Herplaatsen € 1,00
Verwijderen € 0,40
Verwijderen bij herplaatsen € 0,25

 

Naast de nanoring zetten wij ook weave. Deze bevestigen wij met de microrings. Wij hebben de weave banen ook van hetzelfde haar als van de nano hairextensions. Het voordeel hiervan is ook weer dat je ze kan hergebruiken. Dit betekend hierbij dus ook dat je niet elke keer nieuw haar hoeft aan te schaffen. De weave banen moet je na ongeveer 6-8 weken eruit halen en opnieuw plaatsen. 

 

Hairextensions - Weave 100 gram
45cm € 220
50cm € 225
55cm € 235
60cm € 245
65cm € 255
70cm € 260
75cm € 275
80cm € 280
Verwijderen € 5 per baan
Herplaatsen € 20 per baan

 

 Wij kunnen je ook met een van deze bekende merken helpen:

  • Indian Gold  - (de Wonder Weft is een aanrader, snel en makkelijk!)
  • Djarling
  • American Dream - (geschrikt voor mensen met heel dun haar die weave willen)
  • Balmain
  • Original Socap

Je mag ook je eigen haar mee nemen en dit in laten zetten. Hiervoor gelden dezelfde prijzen voor het herplaatsen.

 

Indian Gold Wonder Weft

De Indian Gold WonderDit zijn speciale wefts van 8cm breed en zitten per 4 verpakt. De inhoud van een pak is 45 gram. Het haar is 50cm lang en is van de aanzet tot de punten double drawn.

Doordat deze wefts plat zijn heb je hier minder last van.

Indian Gold Hairweft

Indian Gold werkt met banen van 21gram (van oor tot oor). Deze banen zijn per stuk verpakt dus je kan zelf kiezen hoeveel banen je zou willen. Deze banan zijn 50cm lang en ook dit haar is double drawn.

Djarling hairweft

Djarling hairextensions zijn per stuk verkrijgbaar. Hierdoor kan je zelf bepalen hoeveel banen je in je haar zou willen. De banen zijn 50cm lang en double drawn. Het haar heeft een zeer hoge kwaliteit en is de meest exclusieve hairweave van 100% human hair.

American Dream hairweft

American Dream hairextensions zijn een goedkoper alternatief op de Djarling met alsnog een goede kwaliteit. Ze zijn ook per stuk verkrijgbaar en 50cm lang. Ook dit haar is double drawn. Dit haar is zeker aan te raden! Een leuke prijs voor mooi haar.

Balmain hairstrips:

Balmain heeft speciale hairstrips van 8cm breed die makkelijk te bevestigen zijn en zitten per 3 verpakt. Het haar is 40cm lang en is van de aanzet tot de punten double drawn. Balmain is ook een wat excusiefer merk.

 

 

 

 

Voor meer recente foto's kan u ons Facebook of Instagram pagina bekijken.