Hairextensions

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van hairextensions met nanorings. Nano rings zijn nog kleiner dan microrings waardoor de minder snel zichtbaar zijn. De hairextesions die wij gebruiken zijn plukjes van 1 gram.

 

De hairextensions moeten na ongeveer 3 maanden eruit gehaald worden. Het voordeel van dat de hairextensios gezet worden met nanorings is dat je ze kan herplaatsen. Dit betekend dus ook dat je niet elke 3 maanden ander haar hoeft te halen, zoals met wax extensions. Wel moet je het haar goed verzorgen wil je het nog een keer kunnen gebruiken. Het haar blijft dan ook het mooiste als je het na het wassen altijd even gaat fohnen.

 

Het haar wat wij hiervoor gebruiken is indian remy hair. Dit betekend dat alle haarschubben dezelfde kant op staan waardoor je minder snel last hebt van knopen in je haar. Het is 100% echt haar dus je kan het haar gewoon föhnen, krullen en stylen.

 

 

Wij adviseren het volgende:

  • Volume behandeling: 50 tot 80 gram
  • Verlening dun haar: 100 tot 150 gram
  • Verlening dik haar: 150 tot 200 gram
Hairextensions - Nanorings Prijs per plukje:
40 cm - 1 gram € 2,45
50 cm - 1,25 gr € 2,65
60 cm - 1,25 gr € 2,90
herplaatsen: € 1,00
verwijderen: € 0,40

 

 Wij kunnen je ook met een van deze bekende merken helpen:

  • Indian Gold  - (de Wonder Weft is een aanrader, snel en makkelijk!)

 

Indian Gold Wonder Weft

De Indian Gold WonderDit zijn speciale wefts van 8cm breed en zitten per 4 verpakt. De inhoud van een pak is 45 gram. Het haar is 50cm lang en is van de aanzet tot de punten double drawn.

Doordat deze wefts plat zijn heb je hier minder last van.

 

 

 

Voor meer recente foto's kan u ons Facebook of Instagram pagina bekijken.